Bila Tak Tau Nak Buat Apa Masa Hari Raya.

image
Selamat Hari Raya ye..

Bukan entri sukan lagi ye..Nanti aku bagitau apa plan aku yang terbaru dalam aktiviti blogging ni. Ok..Semalam masuk hari kedua aku beraya kat Yan, Kedah. Letih juga sebenarnya sebab sampai kat Yan ni pada pukul 8 pagi hari raya kedua selepas bertolak dari Kuantan, Pahang pada pukul 5 petang raya pertama. Bila dah masuk raya kedua kat sini aku dah tak tau nak buat apa, maka jiwa pun jadi tak tenang la. Sedara mara yang lain sibuk berpakat nak shopping di Langkawi. Atas beberapa alasan tersendiri, aku decide tak nak join. Bini aku pun setuju. Lepas tu mula la terpikir, apa yang best kat Kedah ni?? Aktiviti apa yang nak buat kat Kedah ni??
(more…)

Read More

Bila Tak Tau Nak Buat Apa Masa Hari Raya.

Bukan entri sukan lagi ye..Nanti aku bagitau apa plan aku yang terbaru dalam aktiviti blogging ni. Ok..Semalam masuk hari kedua aku beraya kat Yan, Kedah. Letih juga sebenarnya sebab sampai kat Yan ni pada pukul 8 pagi hari raya kedua selepas bertolak dari Kuantan, Pahang pada pukul 5 petang raya pertama. Bila dah masuk raya kedua kat sini aku dah tak tau nak buat apa, maka jiwa pun jadi tak tenang la. Sedara mara yang lain sibuk berpakat nak shopping di Langkawi. Atas beberapa alasan tersendiri, aku decide tak nak join. Bini aku pun setuju. Lepas tu mula la terpikir, apa yang best kat Kedah ni?? Aktiviti apa yang nak buat kat Kedah ni??

(more…)

Read More