Ruginya Ada Instagram.

Cepat register kat http://pixi.my ....jangan tunggu lagi!!!
Cepat register kat http://pixi.my ….jangan tunggu lagi!!!

Korang jangan tak percaya dengan tajuk entri ni. Serius memang rugi bila ada Instagram. Aku sendiri rasa macam terlalu rugi sangat bila ada akaun Instagram ni. Aku siap register 2 akaun Instagram. Satu untuk share gambar yang acah-acah artistik. Satu lagi khas untuk bisnes aku. Tu pun baru je create, sebelum ni aku rojak je. [Read more...]

Disekat Gara-gara Hutang Tak Sampai RM100.

Line clear!!! Boleh travel dengan selamba..heheh
Line clear!!! Boleh travel dengan selamba..heheh

Sambil tengah update entri untuk blog ni tadi, tiba-tiba dapat satu mesej kat Whatsapp group daripada member tempat kerja lama aku. Mesej pasal enforcement hang pihak LHDN dah start buat sejak bulan lepas. Sekatan daripada travel ke luar negara gara-gara tak jelaskan cukai pendapatan. [Read more...]

4 Jam Berendam Ayaq Hangat

tiket
Inilah 4 keping tiket masuk ke Kolam Air Panas Ulu Legong.

Sambungan kepada entri sebelum ni pasal tak tau nak buat apa masa Hari Raya. Daripada beberapa tempat menarik di negeri Kedah yang dicadangkan oleh beberapa member kenalan bloggers kat Facebook, aku decide untuk ke Kolam Air Panas Ulu Legong, Kedah. Kat mana pulak Ulu Legong ni? Ulu Legong berada di daerah Baling, Kedah. Aku pun tak pernah sampai lagi ke Baling ni. Apa lagi Ulu Legong, lagi la aku tak pernah dengar. Macam mana nak pegi ke Kolam Air Panas Ulu Legong pulak? No problem… GPS kan ada…hahaha

[Read more...]